Posting apaan,ya?

Nothing to post …
I’ve just received a copy of my article
The illustrations can be seen here and here.


Though not as witty as Om Isman’s writing … ๐Ÿ˜€

What else?

Maybe a vector of somebody else’s pencils (somebody i barely know from Deviant art).

The original creator put a special journal on everybody who coloured his pencil sketches here

Last night on the way home i called four of my friends
The first one is doing overtime and won’t come home for the night
The Second one was suddenly handled a deadline which he couldn’t say no to and had to cancel his appointment to pick up his wife. Probably he stayed at the office until Batman returns from patrolling.
The Third one has just arrived home after meeting with his client from 8 or 7 am … and was planning to go playing badminton although he wasn’t feeling to well. He also expressed his concerned on how the other friend will be doing regarding the friends moving. He wanted to ask his wife (who is also our friend) but he kept forgotting to PM her because he was to busy.
So I called the Fourth friend/the other friend who is still sick. Not a long conversation due bad connection but we got to chat a bit about his plan to move.

dan gue baru aja ngisi pulsa…me and my big mouth ….

Advertisements

27 thoughts on “Posting apaan,ya?

  1. anakhalal said: Nulisnya bagus, vector artnya keren… Perhatian sama teman-temannya. Pak Roel sungguh MEMANG!

    Ladies and gentleman meet the second friend … Pulang jam berapa, Ris? papasan dengan Batman, gak?

  2. Gak kok. Jam sembilan saja. Itupun sempat menyelesaikan dua tiga lagu di Guitar Hero III yang dipasang di komputer sebelah. Papasan sama Batman baru mau berangkat. Gue ngedim lampu tapi kayanya dia gak liat. ๐Ÿ˜€

  3. bapakranger said: banyak, roel… tapi baru kali ini si boss borot gw pake sampe tembus level 20!god mars & daltanias biasa aja… tapi black getter emang asli keren banget ^_^

    Bingung gue, My…sumpah ….elmu gue masih cetek ….oh, iya…bos ogie sudah saya kabarkan …mungkin dia masih aja sungkan …maapin,yee

  4. berarti lu belon tersesat ke jalan yang tidak patut, roel… let’s keep it that waysekali lu maen super robot wars seri apa pun… there’s no turning back, bro!

  5. Ajegile, chibi Juggernaut justru lebih berbahaya daripada versi normal; memendam angkara karena terlalu sering helmnya ditepukin, “Aduh lutunaaaa,” dan saat ia menerjang, orang-orang telat nyadar kalau bahayanya ngalahin terjangan kawanan sapi panik.

  6. roelworks said: meeting with his client from 8 or 7 am …

    TETOOTTT… koreksi… bukan meeting.. tapi photo session mobil…. …nggak papa kok roel… walau salah sedikit.. lu tetep MEMANG !!!

  7. Hmm. padahal Juggernaut dalam ukuran normal aja sering kurang percaya diri. Buktinya doi sering banget teriak2 “I AM JUGGERNAUT! NOTHING CAN STOP THE JUGGERNAUT!”Apalagi versi chibi ya…”I AM JUGGERNAUT!””yeah, yeah… here have some cookies.”Dan selanjutnya seperti yang diceritakan Isman ๐Ÿ˜€

  8. anakhalal said: Buktinya doi sering banget teriak2 “I AM JUGGERNAUT! NOTHING CAN STOP THE JUGGERNAUT!”

    Sepertinya Juggernaut sudah khatam baca buku tentang afirmasi positif. Kayaknya sebelum pake kostum di rumah, dia ngaca dulu dan berlatih. “Gunakan kalimat positif. Hindari kalimat negatif. Gunakan kalimat…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s